Подравняване на плочки клинове стандартни 100шт керамични стенни плочки система за изравняване на плочки, монтаж на инструменти, резервни части, Червен TUSRAI

Нов продукт

В наличност

39.79лв.

Добавяне към списъка с желания

Цвят:червен

Размер:L 93mm*W 22.5*H 17.5 mm

Ширина 22,5 мм за префект поставят скоби кухини (23 мм) и лесно се изравни неравни плочки.

Увеличете размера на дължина 93 мм, за по-добро изравняване ефект и намаляване на умората от работата с плочки (специално за плочки на по-голям формат)

Материал: нов материал PP за повторна употреба, по-дълго

Опаковка:100 бр клинове

Коллокация: за стандартно и високо затягане(за универсално използване)

Характеристика На Продукта:

1.точната полагане на плочки изисква перфектно изравняване на плочки (Често се случва трудно да се постави неглаженую и тънки плочки, както и крупноформатную и дебела плочка от неровного основата на пол )

2.плочки идеално гладко по време на полагане (след като изтъняване или втвърдяване на лепилото затвердеют, те често демонстрират разликата във височината и могат да дойде обещания естетика.Това може да се избегне)

3. запишете перфектно подравняване на плочки и ускоряване на инсталацията.можете да бързо да постигнете гладка и равна повърхност.

4.Инсталация и отстраняване на изравняване подложки става бързо и лесно

Описание На Продукта:

1. Първата част на системата 2 части, за да изглади, изглади, космос и да плочки, порцелан, мрамор и камък по време на инсталиране 3.Ползи на плитках 1/8 вътре.до 1/2 вътре.с дебелина 4.малките отвори позволяват хаван разметать равномерно, за да се изключи потенциални свободни пространства

Как да използвате:

Раздел 1: след разпространявате вашият прилипатель плочки, поставяне на изравняване на уплътнението под плочки по 4 страни, използва традиционните уплътнения, тъй като обикновено са дали квадратна форма нагоре по ъглите.За по-големи плочки, може да се наложи да "удвои", с помощта на 2 выравнивающие уплътнения за всяка страна.

Стъпка 2: Инсталиране на плочките и да го победи с гумен чук

Стъпка 3: Използвайте специални тракшън регулируеми клещи, за да вмъкнете клин в выравнивающие уплътнения, като се обръща внимание не се проведе на точка на прекъсване.

Раздел 4: след Като прилипатель плочки е позволен да се установи.Махнете выравнивающие тампони с помощта на клещи с регулируем тракшън, гумен чук или отстранете ги рита.Покритие - колко да купя ? 6"x24" плочки -100 скоби покриват до 25 кв. фута 6"x36" плочки - 100 скоби покриват до 30 кв. фута 12"x12" плочки -100 скоби покриват до 25 кв. фута 12"x24" плочки -100 скоби покриват площ до 40 кв. фута 24"x24" плочки -100 скоби покриват до 65 кв. фута покритие зависи от качеството на плочките и рисунка.Аз препоръчвам да има допълнителни 10-20% от работното място.Забележка: премахване трябва да се направи, след като цимент изсъхне, в противен случай той лесно соединится и на няколко плитках се появи грешка на неравностите.

Етикети: за плиточного инструмент, зажимная плочки, скоба за плочки, распорная плочки, tiled клин, равен клин, клин пол, втулка ниво, tiled инструмент, подредени плочки.

търговска марка TUSRAI
Тип Система За Изравняване На Плочки
Номер На Модела a20171026GJ0009

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Подравняване на плочки клинове стандартни 100шт керамични стенни плочки система за изравняване на плочки, монтаж на инструменти, резервни части, Червен TUSRAI

Подравняване на плочки клинове стандартни 100шт керамични стенни плочки система за изравняване на плочки, монтаж на инструменти, резервни части, Червен TUSRAI

Свързани продукти

Сравняване