Рефрактометър соленост на храни и захар, 2 в 1,диапазон на измерване на солеността на 0-28%,диапазон на измерване на захар 0-32%

Нов продукт

В наличност

20.40лв.

Добавяне към списъка с желания

2 в 1 рефрактометре соленост на кръвната захар и хранене,редица 0-28% измерване на солеността, редица 0-32 измерване на захарта%

Моля, обърнете внимание:изпрати без батерии

Друг Рефрактометър на избор,както е показано по-долу:

Захар рефрактометър мед Баум метър доц. м храна доц. м алкохол рефрактометър ръчно Измерване на точката на замръзване урея измерване на точката на замръзване на млякото измерител на концентрация на соево мляко метанол Измерване на точката на замръзване вино Рефрактометър на бира, Малц рефрактометър 2 в 1 Храни соленост и захарен Рефрактометър

De scription:

Точността на ATC: ръчно ад рефрактометър с автоматична температурна компенсация (ATC), рефрактометър на стойност Брикс ще се вземат предвид промените в температурата на околната среда и автоматично ги компенсира по подходящ начин, за да осигури точни и възпроизводими измервания по лесно четим скала.

Двойна скала - Бикс 0~32% специфично тегло 0,2% .Диапазон на измерване на солеността 0~28%, делът на 0,2% .

1.ATC: вградена автоматична температурна компенсация

2. двойна конструкция: бързо и точно да покажете до bix( 0~32%), с единично тегло (0.2%). редица измерване солесодержания (0~28%), относително тегло (0.2%) в същото време, без да блокове смяна!

Лесен за използване

Просто проверете капка си приставката на призме и дръжте рефрактометър към светлината, а след това погледнете през окуляр, за да получите указания, не е необходимо да се претрупва някои таблици!

Етапи на работа

1. Отворете капака с помощта на мека кърпа, внимателно избършете призмата на откриване.

2. опитайте малко падения решения, поставени на призме за откриване ,внимателно затворете капака, за избягване на въздушни мехурчета, разпространение на решение чрез повърхност на призмата.

3. выровняйте източник на светлина и да гледате през окуляр, чрез коригиране с помощта на колело.

4. прекарайте ясна разграничителна линия между сини и бели марки.Голямо значение е концентрацията на разтвора на границата.

Метод за калибриране: (информация, моля, вижте по-долу снимки )

Точно измерване зависи от цялостна калибриране.За да се калибрира рефрактометър.Първо трябва да се уверите,че температурата на околната среда е около 68F, препоръчвам ви да се калибрира, в климатизирани помещения, в които температурата, инсталирани на 68F.

Дестилирана вода за калибриране

Отворете капака,поставете 2-3 капки дестилирана вода на призмата,след това затворете капака и се уверете, че водата се разпространява по призме без мехурчета въздух или сухи петна.След като изчакате около 30 секунди,за да свидетелства са се стабилизирали, вижте в окуляр и завъртете калибровочный винт с отвертка, докато показания да не се превърне в "0".

Продуктовата носи етикет за услугата:

1*Рефрактометър

1*Чиста Кърпа

1 * отвертка

1*краен

1*ръководство за експлоатация

1 * кутия или не

Етикети: м захар, тестер гликол, ATC, метър вино, Met office, тестер на охлаждащата течност, рефрактометър вода, спиртомер, брикс digital, опаковка бира.

Номер На Модела RZ130
Теория Друго
Опаковка Оригинална пластмасова кутия
Предмет на Рефрактометър метър соленост/захар 0~28%/0~32%
инструкция Английска версия
Използването на Работна обувки
Размер На Дисплея 1.9 Инча И По-Долу
Стил преносим
Максимална Измерена Температура 49°C И По-Ниска
Тип На Дисплея Цифров
търговска марка OUTEST
Вид Хранене Друго

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Рефрактометър соленост на храни и захар, 2 в 1,диапазон на измерване на солеността на 0-28%,диапазон на измерване на захар 0-32%

Рефрактометър соленост на храни и захар, 2 в 1,диапазон на измерване на солеността на 0-28%,диапазон на измерване на захар 0-32%

Свързани продукти

Сравняване