150w с постоянно развиващите истинска електронна натоварване 60V 10A Измерител на битова капацитет тестер за батерии

Нов продукт

В наличност

42.12лв.

Добавяне към списъка с желания

Описание на продукта:

Това е много рентабельная електронна натоварване, ползите 2 напълно независими chip размер ADC 18 бита и марка ниво на напрежение ток 15ппм прави електронната натоварването е много по-висока точност; с дисплей 1602 ЛКД за показване на информация в цялостното пътя; с монолитовой апаратура за изпитване на капацитета на натоварване или батериите на цифровия дисплей на оградата обяви монолитовой интегрални схемаы електронната конфигурация на вентилатора К. П. У. около 9км, много тих, силата на натоварване, максимална достига 150В, до максимално напрежение ток 60В, 10А, с дисплей на температурата, можете да използвате-да.

Спецификация:

Захранващо напрежение: DC 12V ±5%

Режим на натоварване: постоянно натоварване токовая

Напрежение на товара: 0,5-60В

Ток на натоварване: 0-10А

Максимална мощност: 150 W

Точността на четене на напрежението: ± (0.1%+0.05%FS)

Точността на четене на ток: ± (0.2%+0.1%FS)

Точност постоянен ток: точността на четене на ток +1d

Индекс на шум: 25dD (A)

Основен размер: около 10 * 14 * 7 см

Инструкции:

1. това съдържание: DC 12V, с особено внимание към электропитанию натоварване и электропитанию трябва да бъдат независими захранването 2, не могат да се споделят.

2. това, че на екрана се показва поздрав при стартиране, означава, че устройството работи добре.

3. в съответствие с" set " клавиш, за да преместите курсора, както и позицията на курсора за операции събиране и изваждане.Когато позиция на курсора се намира в положение " I "или" V " според сложению и вычитанию напрежение премина и текущите настройки

4. за да се провери силата на връзката, обърнете внимание на положителните и отрицателните, опитайте се да се избегне предаване на заден ход.

5. бутонът " Старт "е предназначена за стартиране / спиране на електронна натоварване, докато на екрана на дисплея" включено "или"изключено".

6. често кликнете върху бутона "Старт" в продължение на 1 секунда или по-дълго, за да се елиминира значението на ах и време, както и да се спре електронна натоварване (ако е отворена).

7. в състояние по подразбиране информация на страничния прозорец в долния ляв ъгъл,-това е мощност и температура, както и времето на автоматичното превключване две секунди ключ, натиснете и задръжте бутона "настройка" и натиснете бутона "Можете ръчно превключване на дисплея, всеки от които ще губи (винаги дръжте бутона "Създаване") ключ, определен ключ за показване на информация, повече не автоматично ще се променят и човек трябва да отвори отново премина натиснете и задръжте бутона "създай". quot; създаване на & rdquo; на клавиш и натиснете бутона & quot; намаляване на & quot; десен ъгъл на екрана на дисплея: & quot; има автоматичен открит ключ.

8. Всички тези настройки ще бъдат автоматично се запазват след изключване на захранването, настройки на захранването отново са на изключване на захранването преди параметри, но за електронна натоварване, независимо от това, изключено ли е храната, необходима за ръчно отваряне.

9. работа в непрекъснат режим на натоварване, максимална сила и на стайна температура, температура на околната среда е твърде висока и необходимостта за намаляване на работа сила, ако температурата на радиатор достигна 87 градуса, това води автоматично ще намали силата, ако температурата продължава да се вдигне, след това продължава да се намали силата, когато температурата на ядрото достига 91 deg C, за да спре да работи, охлаждане след нужди ръчно разкрие

Етикети: цифров волтметър с usb порт, Електронна товар dc 150 W, електронна товар dc, мултицет aimo, Индикатор за батерията 60В, Тестер 18650 ма, Сваляне, Електронна натоварване 150 W, 12v 30ah, lifepo.

Произход CN(произход)
Тип Аксесоар Аксесоари За Батерии
Документ CE
търговска марка AIMOS

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

150w с постоянно развиващите истинска електронна натоварване 60V 10A Измерител на битова капацитет тестер за батерии

150w с постоянно развиващите истинска електронна натоварване 60V 10A Измерител на битова капацитет тестер за батерии

Свързани продукти

Сравняване