1pcs big large character LCD display panel 2004 20*4 green blue 146*62.5 mm HD44780 LC2042 AC204B SBS02004A0 добро качество

Нов продукт

В наличност

20.24лв.

Добавяне към списъка с желания

Този продукт е подходящ за промишлено приложение, се отличава с висока надеждност!

Развитие може да предостави подробна информация и техническа поддръжка !Pls.свържете се с нас .

Вашата обратна връзка е много важна за нас .ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас на първо място.Аз вярвам, че ние можем да решим този проблем заедно.Благодаря,

За нас

Основана през 2001 г. от екип от опитни инженери научноизследователската и развойната дейност в областта на течнокристална индустрия, компания Laurel Electronics Ltd.is е признат за един от най-прогресивните компании в областта на проектирането и производството на течно-кристални модули на малкия и среден размер в континенталната част на Китай.

Ние сме работили с нашата партньорска компания Glory Sound (Asia) Ltd.от Хонг конг за международни клиенти в САЩ, Европа и много други страни.

Като се позовава на нашата строга система за управление на качеството, иновационен дизайн на продуктите и добре оборудвани производствени мощности, ние можем да предоставим на клиентите си цялостна, разходно-ефективно и висококачествено обслужване с добавена стойност.Laurel предлага широка гама от стандартни и специално разработени модули, от символични графичен, COB, КПГ и TAB, а също и различни системи за осветление.Област на приложение варират от инструменти, управление на процеса, битова, медицински, POS връзка.

Признавайки, че световната опазването на околната среда е задължение на целия свят, компанията Laurel доставя на нашите клиенти продукти, съответстващи на изискванията на RoHS.

От самото си основаване фирмата Laurel се придържа към принципите на "сътрудничество", "иновации", "качество" като своя бизнес философия.В бъдеще Лаурел и ще се стреми да отговори на нуждите на клиентите и повишаване на тяхната стойност.

Свържете се с нас, за да получите вашите изисквания и ние ще ви помогнем да намерите най-добрата жидкокристаллическую система за вашите приложения.

Условия На Доставка

1.China Post и HK post е Регистриран mail.take 15-30 дни to arrive.somewhere нужда от много повече!Ако това е спешно.Pls избират DHL / FEDEX/TNT/EMS .

2.Ние не носим отговорност за каквито и да било важни мита, данъци и такси.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи, че тези допълнителни разходи ще бъдат до търговия/покупки.

Коментари:

1. на всички електронни писма, ние ще ви отговорим в рамките на 1 работен ден.Ако не получите нашия отговор, моля, моля, изпратете ни своя имейл, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро

2.Ние искрено се надяваме, че можете да ни оставят положителен коментар и 5-звездни подробни оценки на продавача, които са от жизненоважно значение за растежа на нашата компания, Вашата добра обратна връзка е най-добрата подкрепа за нас, ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас.Надявам се ,ще имате по-добра бизнес пътуване в нашия магазин, Благодаря !

Етикети: 2004 LCD дисплей, 1602 руски, speeduino, LCD дисплей за 2004 г., lcd2004, 1602 LCD дисплей, графичен LCD дисплей, LCD дисплей uart 2004, ssd1327, мрачен.

търговска марка юйсянь
Съвместими Марка Глави.в / Модел НЯМА
Номер На Модела LC2042

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

1pcs big large character LCD display panel 2004 20*4 green blue 146*62.5 mm HD44780 LC2042 AC204B SBS02004A0 добро качество

1pcs big large character LCD display panel 2004 20*4 green blue 146*62.5 mm HD44780 LC2042 AC204B SBS02004A0 добро качество

Свързани продукти

Сравняване