20 бр/компл. Сладко Fresh Basic Combination Washi Tape Kawaii Decoration направи си САМ Journal Sticker японски канцеларски материали, ученически пособия

Нов продукт

В наличност

7.38лв.

Добавяне към списъка с желания

Материал: Васи Хартия Размер: 132 * 90 мм Тегло: 116,6 г спецификация: 1/1. 5 / 3см*2M / 20 ролки

Начин на плащане

1. в Earthy.news предлага множество начини за плащане, като Alipay,кредитни карти, банкови преводи в реално време и офлайн плащания (банков превод и Western Union).Можете да изберете най-удобния за вас метод.За да защитите вашите интереси,плащането ще бъде временно остават в Алиби и няма да бъде освободен ни, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.

Доставка

1. Когато получихме вашите данни и обезщетение поръчка, ние обикновено 2-5 дни, за да се завърши доставката, ние предоставяме данни за проследяване на доставките.Въпреки това, се дължи на определени фактори и регионални проблеми, които могат да доведат до забавяне на доставката, се надявам, че ще разбере, че времето на транзита обикновено е 15-40 дни, моля, бъдете търпеливи.

2. Ако имате нужда от по-бърз режим на транспортната логистика, можете да изберете други начини, моля, свържете се с нас.

3. Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.

4. поръчка ще бъде изпратена през вашата ръка транспортна фирма в рамките на срока на доставка, като се позовава на списъка на услуги за доставка по-долу.Ако не сте получили пакет в рамките на срока за доставка, моля свържете се с нас, ние ще се справим с него и да ви отговори в рамките на 24 часа .

Политика За Възстановяване На Парични Средства

1. Ние напълно гарантираме на нашите продукти.Всички елементи са в напълно ново състояние, освен ако друго не е посочено на друго място в описанието.

2. всички рекламации - дефектни или по друг начин - трябва да бъдат предварително заверени.Моля, свържете се с нас, за да получите разрешение и обратен адрес, преди да изпратите продукта обратно.

3. във всички случаи купувачите заплащат цената за доставка за своя сметка, за да върне стоката за обмен или за връщане.Ние носим отговорност за пощенски разходи за замяна на стока.

Контакти

1. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще отговорим на вашите въпроси възможно най-скоро

2. ние ще отговорим на вашия въпрос по електронна поща, моля, проверете вашата електронна поща за отговор.

Коментари

1. моля, свържете се с Мен преди да оставите коментар, ако сте недоволни от стока, за да можем да го решим.

2. международни купувачи, Моля, обърнете внимание, вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.

Етикети: дата на Васи лента, кавайный, дръжка цзяньву, лентата на Васи, канцелярская линия цзяньву, stationeri, Харадзюку Kawai, нагревател в количката, Васи ТАПИ реколта, решетчатая лентата на Васи.

Номер На Модела 1005001506057578
Вид Тиксо Залепваща Лента
Произход CN(произход)
търговска марка цзяньву

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

20 бр/компл. Сладко Fresh Basic Combination Washi Tape Kawaii Decoration направи си САМ Journal Sticker японски канцеларски материали, ученически пособия

20 бр/компл. Сладко Fresh Basic Combination Washi Tape Kawaii Decoration направи си САМ Journal Sticker японски канцеларски материали, ученически пособия

Свързани продукти

Сравняване