Преносим мини висока концентрация на Макс 3500ppb водороден генератор вода DuPont двухкамерный джобен пътуване богат йонизатор на вода H2

Нов продукт

В наличност

99.99лв.

Добавяне към списъка с желания

3500ppb най-малкият джобен пътен водороден Воден генератор

Това е само един преносим генератор на водород от вода, тя не съдържа бутилки, така че е много малък, подходящ за пътуване и носене.Той може да се адаптира към повечето бутилки с минерална вода, представени на пазара.Разбира се, ние също така са му по-адаптер за по-широк спектър от приложения.

Двухкамерный пътен водороден генератор DuPont N117 SPE/PEM

Водородната вода, лесно се абсорбира в тялото, да ускори своя метаболизъм и увеличаване на микроциркулацията на тялото.Генератор на водород вода Q12-5 произвежда вода с висока концентрация на водород от 900ppb до 3500ppb,ORP от -300mV, до-600mV.Най-важното е,че благодарение на високото качество на мембраната USA DUPONT N117 тя поставя във водата само чист H2.Открояват кислород, озон и хлор.По този начин,водородната вода,която ще получите, на 99,99% чист H2 и не съдържа нито хлор, нито кислород, нито H2O2,нито на Озон.Кислород, хлор и озонът са отделени вън,discharged от дъното на уреда нулиране неныжного газ. светлина * 125 грама,са много малки,преносим генератор вода водопода за да се движат,се намира на къмпинг, на космоса спасение и енергия! * Как да използвате: 5 минути на режим: натиснете бутона един път 10-минутен режим: натиснете 2 пъти Режим на самопочистване: Натиснете бутона за 3 секунди Спри да работи, когато генератор вода водопода работи, изстискайте бутона път,той ще спре да работи, и светлина. * Работи с всички видове питейна вода-РО, чешмяна, дестилирана, филтрирана, изворна, студена преварена вода , топла преварена вода (температурата на водата е под 60 градуса), филтрирана вода и пречистена чешмяна вода. * Изключителна водорастворимая технология водопода, след като продукти водопода на 2 часа, водопод висока концентрация може все още да се поддържа в бутилка с вода водопода * Възможност за закрепване на собствените си пластмасови бутилки. * Добре-загерметизированный, за да няма изтичане на вода * Портативен за пътуване, къмпинг, работа и офиса. * Ако батерията е изтощена, а след това можете да веднагасвържете кабел за получаване на водород по всяко време.

Възможност за закрепване за еднократна употреба пластмасови бутилки с питейна вода,преносим за пътуване,работа и в офиса.Всеки вид вода може да се използва:минерална вода,чиста вода, и дестилирана вода приветствованы.Освен това,тази машина използва технология PEM и SPE за получаване на чист 99,99% от водорода H2.Малък и лек,тегло само 125 грама, най-преносим пътен генератор на водород в света!

Основни характеристики:

* Той се използва за производството на богата на водород от вода за здраве и красота.Богата на водород вода може ефективно отстраняване на токсични свободни радикали, за да се предотврати окисляването на клетките, за да се предотврати болестта, да подобрява метаболизма на човек, забавя стареенето и подобрява качеството на кожата. * За недвижими SPE(твърда полимерна електролит) + PEM(Протонообменная мембрана) двухкамерная технология, Корейски Титан с платинен покритие. * Мембрана на САЩ DuPont NAFION - 117, тя поставя само чист H2 във водата, но кислородът(O2), Озон(O3), хлор(CL2), се отделят. * 100% безопасно да се пие, чистота на водорода достига 99,99%.ultra-висока концентрация на водород:

* Ultra-висока концентрация ・ 5-минутен режим в продължение на 1 пъти: 900ppb ~ 1200ppb; ・ 10-минутен режим в продължение на 1 пъти: 1500ppb ~ 2000ppb; ・ 10-минутен режим в продължение на 2 пъти(използвайте бутилки с минерална вода 350 мл): 2200ppb ~ 3500ppb; при ежедневно използване, моля, не надвишава 2 пъти в течение на 10-минутния режим, за да е добре защита на срока на експлоатация на электродной система.Чиста водородната водата: водород се изчиства до 99,99%,само чиста водородната вода във вашата бутилка.

Етикети: гарафа за вода, домашен филтър за чиста вода, алкална вода, устройство за приготвяне на вода от перхлорна киселина, , камера вакуумно, бутилка с водород вода, акрилна trapeze, на клетъчния водород, генератор на атмосферната вода, генератор man hho.

Корпус Бутилки Не включва корпус бутилки
Допълнителни Аксесоари Адаптер За Бутилки Минерална Вода
Документ ROHS
Стил Преносим
Почистваща Позиция Системата Терминал Почистване
Мембрана САЩ, внесени мембрана DUPONT N117 ion PEM
Технология и мембрана
Инсталация За работния плот
Изисквания За Качество На Водата Висококачествена Питейна Вода
ОРП -300мв ~ - 600мв
Воспользуйся Кана
Името На Елемент Джобен Най-Малък Генератор На Водород Вода
Материали на електрода Корейски Титан с платинен покритие
Тип на машината води Кана За Вода
Концентрацията На Водород 900ppb ~ 3500ppb
Качество На Водата Можете да използвате никаква питейна вода
Произход CN(произход)
Отделяне на Н2 от O3,H2O2,на хлор ДА
търговска марка Сладък живот
Тип Йонизатор
Работен режим 5 минути / 10 минути
Капацитет на батерията 3,7 в / 1400 mah
Температурата На Водата Най-доброто 2~60℃
Материал Титан
Функция Директен Напитка
Номер На Модела Q12-5

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Преносим мини висока концентрация на Макс 3500ppb водороден генератор вода DuPont двухкамерный джобен пътуване богат йонизатор на вода H2

Преносим мини висока концентрация на Макс 3500ppb водороден генератор вода DuPont двухкамерный джобен пътуване богат йонизатор на вода H2

Свързани продукти

Сравняване