Fuers Baby Tracker Child Против Lost alarm Пет Reminder Alarm Key finder функцията за търсене на защита от кражба на откраднати деца

Нов продукт

В наличност

13.28лв.

Добавяне към списъка с желания

Fuers Baby Tracker Child Против Lost alarm Пет Reminder Alarm Key finder функцията за търсене на защита от кражба на откраднати деца

1,анти-изгубената функция: приемник получава регулировочный диск на колелото на максимално разстояние, превключвателят на захранването на: "анти-изгубен N-ON", издава звуков сигнал обувка "ЛИК", след това съобщение на приемника: "ТИК ...отметка... "Чакайте обучение тон, след това мрежата предавател се включва предавател мига, започва да изпрати сигнал, приемник получава сигнал след пубертета машини съобщение:" Диди "два пъти се учи успешно се давя, и мигаща светлина, се посочва в успешното обучение.

Забележка: ако захранването на приемника (в този случай предавателят е изключен под) издаде "Диди" успешен модул за обучение звуков сигнал два пъти, проверете има ли други предаватели по време на работа.Ако предавателят е включен, а след това на приемника или проблем: "ТИК ...ТИК ..." чакайте обучение на аудио сигнала, посочващо, че сигналът на предавателя не е проучена.Моля, проверете дали регулиране на разпоредбите на колела правилна посока, правилно ли работи предавател.

2,след като научил за успеха на код, Можете да отблъсне регулаторен кръг, да инсталирате съответния обект на защита, подходящо разстояние се препоръчва чанти, портфейли и други елементи, обикновено са разположени на разстояние от около три метра, дете или домашен любимец се намира сравнително далеч, в съответствие с потребителски ситуация.

3,когато обектът, подлежащ на защита, се оставя на определено разстояние, аларма приемник (звукова аларма звукови съвета на продукта, вибрация и вибрацията на предупредителни етикети на продукти, са гласови указания).

4,Потърсете характеристики: AC receiver power switch to "look for S-ON" в това време на приемник издава "Didi", в очакване да научат тон, при получаване на излъчвания сигнал на приемника издава предупредителен звуков сигнал "Didi Didi", звучи близо и вибрациите (вибрация с продукта), че е лесно да се намери охраняем обект, например, да се излиза от обхвата на приемане, приемника ще светне точно, за да не издава предупредителен звуков сигнал.

5, обект Peigua предавателя в рамките на защитен тялото, приемник или износване на моя магистърско тялото.

Начин на плащане: * плащане трябва да бъде направено в рамките на 3 дни от датата на подаване на поръчката. * Ако имате проблеми с плащане,моля, свържете се с нас или в центъра за обслужване на клиенти Earthy.news.Кораб: * ние ще изпратим пакет в рамките на 2-3 работни дни след плащане на ясна. *Ние не можем да контролираме време на транзита на услуги, тази информация се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Така че, моля, дайте ни възможност да се провери пакет е за вас. *Услугата транзитно време се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон. *Ако не сте получили своята пратка в рамките на 60 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще ви дадем отговор възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!Гаранция: *1 година гаранция за подмяна. *Ние извличаме полза за цялото продажба деталя.Ако имате нужда от помощ и имате някакви други въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да публикувате Earthy.news. *Купувачът носи отговорност за възстановяване на разходите за доставка и застраховка. *Цената за транспорт/работа/осигуряване не се връща.Обратна връзка: *Вашият положителни отзиви и 5 звезди са важни за нас, които ни насърчават да правят по-добре и да поддържат най-добрите услуги и добър продукт за всички клиенти.Благодаря предварително за това, че сте оставили положителна оценка и 5 звезди. *Моля, не оставяйте отрицателна обратна връзка и по-ниска оценка, защото това не решава проблемите.Моля, дайте ни възможност отново ще ви обслужи.Свържете се с нас: *работно време - ние сме отворени от понеделник до събота от 9:00 ч. до 6:00.Ако изпратите въпрос и след работно време, ние ще направим всичко възможно, за да отговорим на вашия въпрос.Ако не, ние ще се свържем с вас на следващия работен ден.Благодаря ви за посещението и добре дошли да ни посетите отново!

Етикети: изгубена серия, търсещия плиточных ключове, аларма, Търсене, аларма Секур, вино новост, изгубен телевизор, аларма против lost, kia key finder, сензор за гориво.

Функция 2 модул за обучение кодекс аларма
място на произход на стоките Китай
Функция 4 Напомняне за тревожност
Цвят Сини
Случай На улицата
търговска марка Fuers
функция 3 търсещия ключове
Функция 1 Анти-Изгубен Сигнал За Тревога
Характер Лесен за носене
Функция за търсене включете алармената система
Номер На Модела MR00191
Категория Сензори И Аларми
Произход CN(произход)

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Fuers Baby Tracker Child Против Lost alarm Пет Reminder Alarm Key finder функцията за търсене на защита от кражба на откраднати деца

Fuers Baby Tracker Child Против Lost alarm Пет Reminder Alarm Key finder функцията за търсене на защита от кражба на откраднати деца

Свързани продукти

Сравняване