2GT/GT2 назъбен ремък със затворен контур безкраен 6 мм широчина 232мм дължина 116 зъбите за 3D-принтер 232-2GT-6

Нов продукт

В наличност

8.94лв.

Добавяне към списъка с желания

Печен времето колан GT2, затворен контур, безкраен, ширина 6 мм, дължина 232 мм, 116 зъбите

Характеристика На Продукта :

Профил на зъба: кръгла профил GT2 или 2GT

Стъпка: 2 мм

Номер На Зъба: 116

Дължина: 232мм

Ширина:6мм

Тип: затворен контур

Снимка На Продукта :

Доставка :

l когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Искаме да го ems в продължение на 10 дни onc e вашият плащане завършена с изключение на някои елементи, които водят списъка на времето извън специални и китайските традиционни празници.

l ние не гарантираме срока за доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашите стоки ще бъдат сканирани.

l Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, такси и т.н., както и данъци върху вноса от вашата страна.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.

l ако не получите стоката си в срок, моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ.Благодарим ви за разбирането.

ВРЪЩАНЕ :

l ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.

l купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в своите първоначални условия.Ако продуктите са повредени или изгубени по време на възстановяване на собствеността, купувачът трябва да носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

l ние не ще се върнем разходите за доставка, за да се отказва за доставки.Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

Гаранция И Поддръжка На :

l ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.

л купувачът трябва да върне детайли в първоначалните условия за нас и трябва да донесе цената за доставка за връщане.

l ние също така предоставя безплатна техническа поддръжка в рамките на 12 месеца.Купувачът трябва да върне детайли в първоначално условия за нас и трябва да донесе цените перевозкы за доставка за връщане.

Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.

l преди връщането на продукта, Моля, потвърдете с нас обратен адрес и метод на логистиката.След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.

Коментари :

l вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

л Ако имате някакви проблеми с нашите детайли или обслуживаниями, моля чувствайте свободни да се свържете ние най-важното преди да излезе отрицателен резултат въздействие.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Етикети: gt2 40 празен ролка, GT2, mgn12, каишка gt2, ролка ГР kia, ролка gt2, 6 мм и каишка gt2, 20t gt2, фотонен екран, повече не ролка gt2.

търговска марка ROBOTDIGG
Номер На Модела GT2
Зъби 116
Дължина 232mm
Тип Синхронизация
Материал Найлон
Ширина 6mm

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

2GT/GT2 назъбен ремък със затворен контур безкраен 6 мм широчина 232мм дължина 116 зъбите за 3D-принтер 232-2GT-6

2GT/GT2 назъбен ремък със затворен контур безкраен 6 мм широчина 232мм дължина 116 зъбите за 3D-принтер 232-2GT-6

Свързани продукти

Сравняване