CNC 1309 САМ GRBL Hobby Настолен мини гравиране рутер дърворезба гравиране на печатни платки Мелница за Смилане на режещи инструменти металорежещи машини вал на двигателя

Нов продукт

В наличност

368.05лв.

Добавяне към списъка с желания

Запознаване с GKMill

GKMill M3 богат на функции дерогиране машина на базата на управлението GRBL.Той е подходящ за 2D-дърворезба и 3D-дърворезба на различни плоски материали.Той може да изрежете текст, мотиви и художествена графика на повърхността на дърво, пластмаса, кожа, кости и т.н., Тя не само поддържа резба с ЦПУ, но и може да бъде разширена в лазерен гравиране машина, добавяйки лазерен модул, който е многоцелеви,трайно и красиво.

Той позволява да се използват за въвеждане на G-код, Можете да използвате вашия компютър за създаване на G-код, или можете да изтеглите G-код директно в интернет.

След като GKMill разопаковане, той трябва да бъде съставен в съответствие с инструкциите за монтаж, нашата цялостна GKTOOLS® WIKI ще ви преведе през всяка стъпка от процеса.

За работа GKMill ще ви трябва доста модерен компютър с достъпен USB порт (Windows, Mac или Linux), както и достъп до интернет за изтегляне на необходимия софтуер.

Пакет Са Включени:

1 X GKMill (не се сглобява ).

(1Set) алуминиеви V-шлица алуминий

(1Set) оптически ос

(1 компл.) ръководил винт (с връщане диференциала, орех)

(1 комплект) акрилен лист

(1Pcs) моторни винт 42 Stepper

(1Set) споделя кутия

(1 бр.) дръжка

(1 бр.) захранващ адаптер

(2 елемента) 42 стъпков двигател

(1set) кутия с инструменти

(12шт) фланцов лагер LMK8UU

(1Pcs) въртящия мотор

Най-голямата съвместимост

GKMill се управлява от дънната платка gktools ® designed GK V 4.0, а в основата на управлението-Arduino Nano, така и с отворен код с висока производителност контролер GRBL може да се стартира директно.

В момента поддържани системи включват операционна система Windows,Mac OS и Linux OS.

С windows, GKMill обикновено се управлява от една свещ, отлична, популярна, откритата и безплатна програма за управление на принтера.Основна операция е много проста, можете да импортирате файлове от G-кода в carving.Можете също така да изтеглите съпътстващи материали онлайн или създаване на файлове от G-кода с помощта на софтуер ArtCAM.

С Mac OS или Linux OS, GKMill трябва да се контролира с помощта на софтуер CNCjs.

Три оси могат да бъдат управлявани ръчно

GKMill M3 проектиран и разработен от компанията GKTOOLS®.Своя уникален дизайн позволява 3 оси веднага да се проконтролированным ръчни дръжки за точния трябва ръчно управление.

Въпроси и отговори

1. Как трябва да се създаде?

Можете да намерите картата, съдържаща официален сайт gktools® wiki пакет, посетете нашия уеб-сайт, и можете да получите подробни инструкции за инсталиране.

2. какъв софтуер трябва да изберете?

Можете да намерите линк за да изтеглите и как да използваме софтуера на нашия уеб сайт.

В операционната система Windows, ви препоръчваме да използвате Свещ като администрирането на програмата.

С Mac или Linux OS, ние препоръчваме CNCjs като администрирането на програмата.

Gktools® official WIKI може безплатно да предостави на собствениците gkmill различни модели на материали.Можете да използвате векторни материал и графични материали, които ние предлагаме, или можете да изтеглите G-код себе си.Можете също да използвате софтуер, като ArtCAM за файлове с G-код.

3.Какво да правя ако имам проблеми?

Когато попаднете на въпрос, моля, не започвайте дебат на първо място.Започване на спор ще доведе до проблеми.

Ако вие сте изправени пред дистрибуторски проблеми в процеса на закупуване на продукта, можете да ни изпратите съобщение или ни оставете съобщение.Поради разлика във времето, ние обикновено даваме отговор в рамките на 24 часа.

Етикети: фрезоване на дърво, фреза CNC c, машина за рязане на грозде, фреза с ЦПУ, път на печатна платка, занаятчийско дърво, мини фреза за дърво, CNC, фреза с ЦПУ, 3d печат.

Функция 1 лазер+гравиране+машини
Име 3D принтер Anet N4
Функция 2 Лазерен нож
Функция 5 фреза с ЦПУ
CNC или не CNC
Име на продукта 3D принтер Anet N4
Функция 3 лазер с ЦПУ
състояние НОВО
Номер На Модела 3D принтер Anet N4
Предмет на тенис на светоотверждаемый 3D-принтер от смола
продукти LCD 3d принтер
Тип принтер с висока точност 3d
Функция 4 лазерен ЦПУ
Характеристика лазерен гравьор

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

CNC 1309 САМ GRBL Hobby Настолен мини гравиране рутер дърворезба гравиране на печатни платки Мелница за Смилане на режещи инструменти металорежещи машини вал на двигателя

CNC 1309 САМ GRBL Hobby Настолен мини гравиране рутер дърворезба гравиране на печатни платки Мелница за Смилане на режещи инструменти металорежещи машини вал на двигателя

Свързани продукти

Сравняване