6Pcs Energy Phone Sticker Mobile Phone Sticker Против Radiation EMF Protector

Нов продукт

В наличност

5.43лв.

Добавяне към списъка с желания

Характеристика:

През цялата антирадиационный стикер за мобилния телефон, мобилен телефон с антирадиационной енергия.

Изработен от фолио за радиационна защита и филм на отрицателни йони, высвобождающей отрицателни йони, които неутрализират положителните йони, произведени от електронни устройства, за защита на здравето от ЕМП-радиация.

Използването на специални материали за усвояване и предаване на вълната на електромагнитното лъчение, за да се намали увреждането на радиация мобилен телефон човешкия мозък.

Възстановяване на старата капацитет акумулаторна батерия и удължава срока на експлоатация на батерията.

Тези етикети действат като блокираторы и протектори, конвертори намаляване на отрицателното излъчване.Намаляване на радиация до 99% от ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ лъчения.

Увеличава естествената енергия на организма срещу вредните ЕМП waves.it защитава имунната система от проникване на електромагнитно излъчване, като помага за облекчаване на депресията, облекчаване на стреса и увеличаване на нашата дневната енергия.

С модата и страхотен дизайн, можете да се придържаме към всички задната част на вашите устройства, без това да повлияе на красив външен вид на вашите джаджи.Тези етикети ще блясък на светлина, както и ще бъдат добро за декорация на вашите устройства!

Тези антирадиационные защитни устройства могат лесно да се прилага върху телефони, лаптопи, таблети, КОМПЮТРИ, телевизори, микровълнови печки или други електронни устройства около вашия дом.

Създаване на защита с помощта на тези EMR Shield за вашия мобилен телефон, таблетка или други устройства.Осигурява безопасна и хармонична околна среда за вас и вашето семейство.

Технически характеристики:

Тип Деталя: Стикер Телефон Енергия

Материал: метал

Размер: диаметър етикети: 28 мм/1,1 инча

Цвят: Серебр, Злато (Опционное)

Функция: мобилен телефон, предпазва от радиация, спестява енергия, мобилен телефон и съдържа енергията на отрицателни йони.

Количество: 6pcs / box

Употреба:

1.антирадиационный кръпка обратно беля лента с лепилен паста до антенными части (паста на този парцел може да намали скоростта на радиация повече от 90%), друга техника може да бъде наклеен на батерията на мобилния телефон (поставете го по такъв начин, че да може да намали скоростта на радиация от 60% до 70%, и може да се възстанови капацитетът на батерията в същото време, за да се удължи времето на изчакване, характеристики двоен ефект се използва от повечето хора).

2.при нанасяне на паста за батерията, избягвайте контакт с електрод.

3.заплату радиационна защита може да се отреже според необходимия размер.Рязане не влияе върху функцията на изделия.Но за залепване на батерията трябва да покриват повече от 70% от площта на батерията, за да играе добър ефект.

Забележка:

Преход: 1 cm=10 mm=0,39 инча

Моля, позволете 0-1 см грешка се дължи на ръчно измерване.pls, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

Пакетът Включва:

6 x стикер на енергийна телефон

Етикети: анти лазер, защита от ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ, превключвател за отстраняване на отпадъци, квантов щит, стикер ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ, стикер квантов щит, quantum стикер, антиэдс, стикер за телефон, противорадиационный щит.

Произход CN(произход)

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

6Pcs Energy Phone Sticker Mobile Phone Sticker Против Radiation EMF Protector

6Pcs Energy Phone Sticker Mobile Phone Sticker Против Radiation EMF Protector

Свързани продукти

Сравняване